Shijo shijen e sushit të vërtet, në qendër të Tiranës. Kemi vendosur të importojmë në Shqipëri kulturën e vërtetë të sushit: duam të zbulosh shijen unike të Sol Levante, në një mix aromash dhe sensacionesh të cilat do të përfshijnë plotësisht dhe totalisht.

Dritat dhe atmosfera intime e restorantit do të bëjnë ta harrosh botën e jasthme: me t’u ulur do të katapultohesh në një dimension paralel.

Një dimension i përbërë nga sashimi, maki, tekami dhe uramaki.

Një dimension me ngjyrat e Orientit.

ALL YOU CAN EAT

Formula e cila revolucionon mënyrën tënde të të ngrënit sushi.

sushi-icon-2

sushi all you can eat

CFARË ËSHTË FORMULA ALL YOU CAN EAT?

Po ta shpjegoj me tre hapa të thjeshtë:
  Akomodohesh në restorant
   Porosit të gjithë pjatat të cilat dëshiron të provosh
   Porosit sa të dëshirosh
Shijo shijen e sushit të vërtetë, pa limit.

SA KUSHTON?

MENU DREKE

E Hënë – E Diel

2200 L

Për fëmijët (deri në 120 cm)

990 L

Për fëmijët nën 4 vjeç, ushqimi është FALAS!

MENU DARKE

E Hënë – E Diel

2990 L

Për fëmijët (deri në 120 cm)

1990 L

Për fëmijët nën 4 vjeç, ushqimi është FALAS!

sushi-icon-4.1

Zbulo shijen e vërtetë të Azisë në të gjitha dimensionet e saj

Provo formulën  SUSHI – All you can eat!

Kontakt