Kontaktet

Cel. 0697088688

Bulevardi “Deshmoret e Kombit”

Kullat Binjake, Tower 2, Kati 0

Tirane

info@amo-sushi.com

Prenoto një tavolinë

PËR INFORMACIONE TË MËTEJSHME, TELEOFONO NË NUMRIN 0697088688

Data

Orari

Numri i personave


✓ Valid Invalid number

DËRGO
faleminderit! Kemi marrë prenotimin tënd!

Informacionet mbi prenotimin

Jemi duke verifikuar disponueshmërinë në orarin e përcaktuar! Së shpejti do të të dërgojmë një email konfirmimi ose do të të telefonojmë për të informuar mbi disponueshmërinë tonë!

***Shërbim i disponoshëm së shpejti***

Evente private

Nëse dëshironi një zonë të tërë VIP në restorantin tonë, e ndarë nga të gjithë klientët e tjerë, plotëso formularin e mëposhtëm.

Kemi një hapësirë perfekte për darkën (ose drekën) tëndë të punës dhe për mbledhjet e juaja.

Jemi ne dispozicionin tënd!

Për çdo pyetje, na kontaktoni!

Do jemi të lumtur t’ju përgjigjemi

Orari

Nga e hëna në të diel

11:30 am – 11:00 pm

NA NDIQNI!